onsdag 4 september 2013

Var den du är och förändra världen (är det dags nu?) - Dr. Dain Heer

Jag brukar inte läsa böcker som handlar om hur du får igång dina relationer, affärer, pengar, resor... Men nu tänkte jag att jag skulle läsa Dr. Dain Heers bok som heter Var den du är och förändra världen. Jag hoppas att det här inte är ytterligare en flum bok om att du är bra som du är och att du inte behöver förändra dig, att du är perfekt och att alla dina drömmar kan bli sanna...


Utdrag från Bokus.com

Den här boken är skriven för alla drömmare i världen de som vet att allt är möjligt men som tidigare aldrig haft verktygen.

Det är en vägledning för att generera oändliga möjligheter och dynamisk förändring. För dig själv. Och för världen. Den förser dig med en uppsättning praktiska verktyg och processer som kan förändra allt och ge dig tillgång till dig själv. Den ger dig ett helt nytt perspektiv på varandet. Tänk om det här med att vara den du är inte handlar om att göra något annorlunda eller att bli bättre? Tänk om det handlar om att vara den energi som du är? Och tänk om det kan förändra allt? Ditt liv, dina relationer, din pengasituation Och världen!


Access. Consciousness är en välfylld verktygslåda för sökare. En bok som inte ger några svar. Bara frågor.

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar